آشنایی با برج گالاتا استانبول | معرفی تاریخچه و معماری بی نظیر برج گالاتا
برج گالاتا (Galata Tower) یکی از مهمترین نمادهای استانبول بوده که دارای داستانی پر رمز و راز است. این برج که در قرن چهاردهم ساخته شده، در طول تاریخ شاهد فراز و نشیبهای زیادی بوده است. برج گالاتا بیش از 700 است که سرپا ایستاده و در سال 2013 میلادی در فهرست موقت میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید. امروزه برج گالاتا به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری محبوب شناخته شده و شما با رزرو تور ترکیه میتوانید از این برج باشکوه دیدن کنید. اگر به دنبال این هستید تا اطلاعات بیشتری درباره برج گالاتا استانبول به دست آورید، در این مطلب از گردشگران سپهر تهران همراه ما باشید.
برج گالاتا کجاست؟
برج گالاتا در محله برکتزاده شهر استانبول در محل اتصال شاخ طلایی به تنگه بسفر واقع شده است. فاصله برج گالاتا تا میدان تکسیم حدود ۲۰ دقیقه با ماشین یا پیاده است. همچنین، برج گالاتا با فرودگاه استانبول و فرودگاه صبیحه گوکچن ۴۵ کیلومتر فاصله دارد. گفتنی است که در سکوی تماشای برج گالاتا یا سکوی بازدید آن، میتوانید نمای 360 درجهای از شهر استانبول و جزیره زیبای پاریم آدا را مشاهده کرده و لحظات خاطرهانگیزی را تجربه نمایید.
برج گالاتا 63 متر ارتفاع داشته و از بالای آن میتوانید شهر استانبول، تنگه بسفر، خانههای رنگارنگ، بناهای تاریخی، شاخ طلایی استانبول و غیره را مشاهده نمایید. این برج فاصله بسیار کمی تا ساحل معروف «کاراکوی» داشته و شما میتوانید بعد از 5 دقیقه پیادهروی به آن برسید. اطراف برج گالاتا مملو از رستوران، کافه و بوتیکهای متنوع است که محبوبیت این منطقه را در بین گردشگران و ساکنین نشان میدهد.
آدرس دقیق برج گالاتا استانبول: منطقه بیاوغلو (Beyoğlu)، محله برکتزاده (Bereketzade)، خیابان گالاتا کولسی (Galata kulesi)
نحوه دسترسی به برج گالاتا؛ چگونه به برج گالاتا برویم؟
اگر قصد سفر به ترکیه را دارید و نمیدانید که سیستم حملونقل آنتالیا بهتره یا استانبول، باید بدانید که دسترسی به جاذبههای گردشگری در استانبول آسانتر است. با خرید تور استانبول این امکان برای شما فراهم میشود تا به راحتی به جاهای دیدنی این شهر دسترسی داشته باشید. فاصله برج گالاتا تا میدان تکسیم حدود ۲ کیلومتر است و اگر با پای پیاده این مسیر را طی کنید، ظرف مدت حداکثر نیمساعت به برج خواهید رسید. برای این که از تکسیم به برج گالاتا برسید، لازم است تا از میدان تکسیم وارد خیابان استقلال شوید و بعد از این که به انتهای این خیابان رسیدید، در دوراهی پیش رو وارد خیابان «شاهکاپیسی» شوید؛ سپس به خیابان «گالاتا کولسی» بپیچید و در همین خیابان میتوانید برج گالاتا را مشاده نمایید.
علاوه بر این شما میتوانید در میدان تکسیم سوار خط تراموا T2 شده و در ایستگاه تونل شیشانه پیاده شوید. برای رسیدن به برج گالاتا با مترو نیز، سوار خط سبز M2 شده و در ایستگاه «شیشانه» پیاده شوید و با 5 دقیقه پیادهروی به این برج استوانهای شکل خواهید رسید. تاکسی یکی دیگر از روشهایی است که میتوانید از آن استفاده کنید؛ اما در مقایسه با وسایل حملونقل دیگر گرانتر خواهد بود. در صورتی که در قسمتهای آسیایی استانبول اقامت دارید، میتوانید از ساحل کادیکوی سوار کشتیهای تفریحی به سمت ساحل کاراکوی شوید.
تاریخچه برج گالاتا؛ برج گالاتا استانبول چه پیشینهای دارد؟
احداث اولیه برج گالاتا به اواسط قرون وسطی و فاصله سالهای ۱۳۴۸ تا ۱۳۴۹ میلادی برمیگردد. در این ایام، مهاجمان ارگ گالاتا را تصرف کرده بودند و در بالاترین نقطه آن، پایههای برج امروزی را قرار دادند. برج گالاتا با شکل استوانهای و بدنه سنگی خود، به نماد مهمی از جامعه تبدیل شد. بسیاری از افراد بر این باورند که پایههای اولیه ساخت این برج به دوران امپراطوری بیزانس در سالهای 507 تا 508 پس از میلاد باز میگردد. گفتنی است آن برج که «Megalos Pyrgos» بهمعنای «برج بزرگ» نامیده میشد، در سمت شمالی آبدره شاخ طلایی و در داخل ارگ گالاتا قرار داشت و آثار آن نیز همچنان موجود است.
مهاجمان ابتدا این برج را بازسازی کرده و سپس پایههای برج امروزی را بنا نهادهاند. با اهدای کلید برج گالاتا به سلطان محمد دوم، این برج به طور رسمی در سال 1453 میلادی به عثمانیها استواگذار شد. برج گالاتا ترکیه از گذشته تا به حال فراز و نشیبهای بسیاری را تجربه کرده است. برای مثال، در دهه 1500 میلادی این برج بر اثر زلزله آسیب دید؛ اما معماری به نام مراد بن حیرالدین برج را تعمیر نمود.
برج گالاتا دارای کاربردهای متفاوتی بوده و از آن به عنوان زندان، رصدخانه، برج مراقبت، برج آتشنشانی و غیره استفاده میشد. بعد از آخرین بازسازی، درهای برج گالاتا بر روی مردم باز شد و این امکان برای گردشگران تا فراهم کرده تا از بنای باشکوه دیدن کنند. برای کاهش قیمت تور استانبول میتوانید در فصل زمستان که تعداد گردشگران کاهش پیدا میکند، به این شهر سفر کرده و از این مجموعه دیدن کنید تا سفری اقتصادی را تجربه نمایید.
معماری برج گالاتا؛ برج گالاتا از بخشهایی تشکیل شده است؟
برج گالاتا یکی از محبوبترین جاذبههای گردشگری استانبول بوده که بازدید از آن در کنار برج دختر و دیگر جاهای دیدنی استانبول یک امر ضروری برای شما خواهد بود. این برج استوانهای دارای 9 طبقه بوده و یک سقف مخروطیشکل بزرگ دارد. ارتفاع این برج حدود 63 متر بوده و دارای دیوارهای سنگی بسیار ضخیمی است که در ابتدا نمای داخل این دیوارها چوبی بود؛ اما بعدها با بتن و گچ پوشانده شد. برج گالاتا از سنگ ساخته شده و نمای بیرونی آن از مشبک و سنگ است.
برج گالاتا از سه بخش ورودی، رستوران و سکوی بازدید تشکیل شده و بازدیدکنندگان برای رسیدن به طبقات فوقانی میتوانند از دو آسانسور تعبیه شده در برج استفاده کنند. برای دسترسی به دو طبقه بالای برج تنها از طریق پله امکانپذیر خواهد بود. کافه، رستوران، سرویس بهداشتی، وایفای رایگان، آسانسور و فروشگاه از مهمترین امکانات برج گالاتا هستند.
افسانه برج گالاتا؛ برج گالاتا چه داستانی دارد؟
یکی از جالبترین افسانههایی که درباره برج گالاتا وجود دارد، عشق افسانهای نام دارد. طبق این افسانه، رومیان بر این باور بودند که اگر زن و مردی برای اولین بار به برج گالاتا بروند و از بالای آن به شهر استانبول نگاه کنند، قطعا ازدواج خواهند کرد؛ اما اگر یکی از آنها قبلا به بالای برج رفته باشد، طلسم شکسته شده و آنها به یکدیگر نخواهند رسید.
در افسانه دیگری آمده که مردی به نام گالاتا برای رسیدن به دختری که دوستش دارد، خود را به تنگه بسفر میاندازد و در میان راه جان میدهد. در روایتی دیگر، گالاتا و دختری که دوستش داشت به بالای برج میروند و با هم ازدواج میکنند.
ساعت کاری و قیمت ورودی برج گالاتا
برای بازدید از برج گالاتا مانند بهترین اوت لتهای استانبول و بسیاری دیگر از جاذبههای گردشگری این شهر لازم است نکاتی را رعایت نمایید. در ادامه به شرایط بازدید از این برج خواهیم پرداخت:
- قیمت ورودی برج گالاتا حدود 650 لیر بوده و برای دانش آموزان و دانشجویان رایگان است. افرادی که موزه کارت دارند، میتوانند به صورت رایگان از برج گالاتا دیدن کنند.
- از آنجایی که این مکان یکی از پرطرفدارترین جاهای دیدنیهای استانبول است، بهترین زمان برای بازدید از برج گالاتا صبح زود است؛ زیرا در ساعات میانی روز گردشگران زیادی برای بازدید از آن اقدام میکنند.
- برج گالاتا از اول آوریل تا اول نوامبر از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۱ شب و از اول نوامبر تا اول آوریل از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۰ شب باز است. برای اطمینان از ساعات کاری مجموعه، قبل از بازدید به سایت برج گالاتا مراجعه نمایید.
- ساعت کار رستوران برج از ساعت هشت صبح تا ۱۰ شب است.
- بسیاری از بازدیدکنندگان روز خود را در میدان کوچک تازه بازسازی شده در اطراف برج گالاتا سپری میکنند و برج را از فاصله میبینند. در این میدان چندین کافه، رستوران و فروشگاههای متنوع نیز وجود دارند که میتوانید سوغات از آنها تهیه کنید.
جاهای دیدنی اطراف برج گالاتا؛ بهترین جاذبههای گردشگری اطراف برج گالاتا کدام است؟
در صورتی که علاوه بر خرید تور آنتالیا نوروز 1404، قصد اقامت در استانبول و بازدید از برج گالاتا را دارید، بهتر است با جاذبههای گردشگری اطراف آن به خوبی آشنا شوید تا بتوانید برنامه سفر خود را به بهترین شکل ممکن برنامهریزی کنید. در ادامه به بهترین جاذبههای گردشگری اطراف برج خواهیم پرداخت:
- پل گالاتا
- خیابان استقلال
- موزه مادام توسو
- کاخ بیلربیی
- میدان تکسیم
- برج دختر
- کاخ دلما باغچه
تجربه بازدید از برج گالاتا با خرید تور ترکیه از آژانس گردشگران سپهر تهران 724
در این مطلب سعی کردیم شما را با برج گالاتا و تاریخچه آن آشنا کنیم. برج گالاتا یکی از محبوبترین جاذبههای گردشگری استانبول بوده که هر ساله گردشگران زیادی را به خود جذب میکند. این برج که در قرن چهاردهم ساخته شده، شاهد فراز و نشیبهای زیادی در طول تاریخ بوده و نقش مهمی در شهر ایفا میکند.
کافه، رستوران، سرویس بهداشتی، آسانسور و فروشگاه از جمله امکاناتی است که در این برج از آنها بهرهمند خواهید شد. بهترین زمان برای بازدید از برج گالاتا صبح زود میباشد؛ زیرا در این زمان تعداد گردشگران کمتر از مواقع دیگر است. تماشای برج گالاتا در شب با نورپردازی و پخش موسیقی بعد از غروب خورشید میتواند هر بینندهای را به خود جذب کند.
آژانس گردشگران سپهر تهران با بیش از 25 سابقه در زمینه گردشگری و برگزاری تورهای خارجی، سفری خاطرهانگیز را برای شما به ارمغان میآورد. در صورتی که قصد خرید تور یوآل آنتالیا، استانبول و دیگر شهرهای ترکیه با بهترین قیمت را دارید، با شماره 91009292-021 تماس بگیرید تا کارشناسان ما در این زمینه شما را راهنمایی کنند.